Dilan Polat Sahnesiyle Çok Konuşulmuştu: Ay Yapım'dan 'Aile' Açıklaması

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinin dün yayınlanan bölümü gündeme damga vurdu. Dizide Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yaptığı iddia edildi. Ay Yapım'dan o sahneye dair açıklama geldi.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti Türkiye gündeminin bir numaralı isimleri oldu. Polat çifti, bugün (1 Kasım) gözaltına alındı.

kapak-220718.jpg

Türkiye Polat ailesini konuşurken Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisinde gönderme yapıldığı iddia edildi.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı 'Aile' dizisindeki Dilan Polat-Engin Polat sahnesi sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girdi.

aile3.png

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan karakteri, Dilan-Engin Polat'a gönderme yaptı.

Aslan söz konusu sahnede "Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas... Bunlara yönelin, bunlarda KDV yok. Bir de postlarla mail order'dan çektin mi, yokuş aşağı... Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin" diyor.

aile4.png

DİLAN POLAT SAHNEYE TEPKİ GÖSTERDİ

Instagram'da 'tvgundemi' adlı hesap sahneyi paylaştı. Gönderiye yorum yapan Dilan Polat, "Yazık, çok yazık hem de. Hayatımıza dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın" yazdı.

aile-dizisi.png

AY YAPIM'DAN AÇIKLAMA

Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada, "Tüm projelerimizde olduğu gibi 'Aile' projesinde de yer alan karakterler ve sahneler kurgusaldır. Senaryo gereği yer alan sahnelerin gerçek hayatta yaşanılanlar ve kişilerle bağlantısı yoktur" ifadeleri kullanıldı.

aile3-001.png

Etiketler :