Mal Varlığına El Konulan Dilan Polat Karakola Ferrari İle Mi Gitti?

Türkiye'nin sıcak gündem maddelerinden biri olmayı başardı Dilan Polat ve eşi Engin Polat. Altınlı kahve içerek günde 750 bin lira harcadığını söyleyerek sosyal medyada hava attığı günler geride kaldı. Ancak yine de zenginlik gösterisi yapmaktan geri durmuyor. Mal varlıklarına el konulduktan sonra Polat'ın karakola Ferrari ile gittiği iddia edildi.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulması sonrası ilk kez görüldü. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığını yediemine teslim edeceği konuşulurken, kırmızı Ferrari ile karakola gittiği iddia edildi.

dilanpolat1.webp

DHA'nın haberine göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile yakınlarına ilişkin “suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “suç örgütüne üye olmak”, “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak” ve “Vergi Usül Kanunu’na muhalefet” olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürüttüğü öğrenildi.

dilanpolat2.webp

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edeceği konuşulurken, Polat'ın kırmızı Ferrari ile Beykoz emniyetine gittiği iddia edildi.

KARAKOLA FERRARİ İLE Mİ GİTTİ?

Teyit.org o iddiaları değerlendirdi. Teyit.org sitesinde görüntülerin eski tarihli olduğu kaydedildi. Videonun ilk olarak 24 Temmuz 2023 tarihinde paylaşıldığı ortaya çıktı. Polat çiftinin hakkında çıkan iddialar sonrasında karakola Ferrari ile gittiği anları göstermiyor. Görüntüler çiftin Ferrari ile profesyonel bir çekim yaptığı sırada kaydedilmiş.

Etiketler :