Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur Şarkısının Söz Yazarı: Karşılıksız ve zalim bir sevdanın satırlarıydı

Bahçeli'nin Söyleten Sensin'li yürüyüşüne siyaset kulislerinde herkes farklı yorumlar yaptı. Şarkının söz yazarı, o sözleri hangi duygularla yazdığını anlattı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yürüyüş yaptığı Ferdi Tayfur şarkısı "Söyleten Sensin" siyaset kulislerini salladı.

Bahçeli'nin kime mesaj verdiği günlerdir konuşuluyor.

Halt Tv programcısı Barış Pehlivan, Cumhuriyet'teki köşesinde şarkının söz yazarıyla olan konuşmasını anlattı.

"Söyleten Sensin"in söz yazarı Gönül Şen.

Tüm Türkiye'nin gizli mesaj atfettiği şarkının söz yazarı Gönül Şen "“Karşılıksız ve zalim bir sevdanın satırlarıydı onlar" dedi.

Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümleri şöyle:

Malum, herkes MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yürüyüş videosuna koyulan şarkıyı konuşuyor. Ferdi Tayfur’un seslendirdiği “Söyleten Sensin” şarkısındaki sözler Recep Tayyip Erdoğan’a gönderme olarak yorumlanıyor.

Peki, o sözleri yazdıran duygu neydi?

Tayfur’un 40 yıl önce yayımlanan “Yaktı Beni” adlı albümündeki o şarkının hikâyesini merak ettim. Söz yazarı olan Gönül Şen Özçarkçı’yı eşiyle birlikte yaşadığı Yalova’nın Çınarcık ilçesinde buldum ve sordum. İşte Söyleten Sensin’in yazarının o şarkıya dair anlattıkları:

“Benim albümlere girmiş ve bestelenmiş yaklaşık 950 şarkı sözüm var. Biz duygusal insanlarız. Hepsini bire bir deneyimlemek mümkün değil ama bu şarkıdaki öyküyü yaşadım. Karşılıksız ve zalim bir sevdanın satırlarıydı onlar. Anlattığım kişiye bir köle misali bağlanmış ama karşılığını görmemiştim. Sevgime karşılık görmediğim için vefasızdı.”

Bugün 72 yaşında olan söz yazarı Özçarkçı, MHP lideri Bahçeli’nin videosu için ise “Neye isyan ederek bu şarkıyı paylaştığını bilemiyorum” diyordu.

Etiketler :