Denizde kaybolan kadının cesedi kayalıklara sıkışmış halde bulundu

Denizde kaybolan kadının cesedi kayalıklara sıkışmış halde bulundu
Samsun'un Atakum ilçesinde 2 gün önce denizde kaybolan Zeynep Arslanoğlu'nun cesedi, kayalıklara sıkışmış halde bulundu.

Samsun'un Atakum ilçesinde 2 gün önce denize girdikten sonra kaybolan 32 yaşındaki Zeynep Arslanoğlu'nun cesedi, dronla yapılan çalışmalar sonucunda kayalıklara sıkışmış halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, K.G. (40) adlı şahıs, yakın zamanda tanıştığı kız arkadaşı Zeynep Arslanoğlu ile birlikte sahilde alkol aldıktan sonra denize girdi. K.G., tuvalet ihtiyacı nedeniyle yüzmek için girdiği sudan çıktı ve geri döndüğünde Arslanoğlu’nu denizde ve etrafta bulamadı. Bu durumda K.G., polis ekiplerine bildirdi. Zeynep Arslanoğlu’nun çantası ve cep telefonu deniz kenarında bulundu.

Gece yarısı, Karadeniz’in azgın sularında kaybolan Zeynep Arslanoğlu’nu bulmak için Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler ve Sahil Güvenlik ekipleri denizde arama çalışması başlattı.

Arama çalışmaları sürerken, Zeynep Arslanoğlu’nun erkek arkadaşı K.G., Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. K.G., Samsun Adliyesine sevk edilerek savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. K.G., ifadesinde, "Denize girdik. Kendisi alkollüydü. Ondan sonra kayboldu" dedi.

Zeynep Arslanoğlu'nun kaybolmasının ardından, İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ve Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Arama çalışmalarında, ekipler deniz yüzeyinde ve kıyı boyunca detaylı bir inceleme yaptı.

DRONLA TESPİT EDİLDİ

Ekipler, dron ile havadan yaptıkları aramada kayaların arasına sıkışmış bir ceset gördü. Kurbağa adamlar tarafından ceset bulunduğu yerden çıkartılarak sahile taşındı.

Yapılan detaylı incelemede, cesedin Zeynep Arslanoğlu'na ait olduğu belirlendi.

Arslanoğlu’nun cesedi, otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

a-w269185-04.webp

Kaynak:AA