Davutoğlu Diyarbakır'da konuştu: İlk seçimde iktidarız

Davutoğlu Diyarbakır'da konuştu: İlk seçimde iktidarız
Gelecek Partisi Diyarbakır İl Teşkilatı'nın 1'inci Olağan Kongresi'nde Diyarbakır'da konuşan Ahmet Davutoğlu, konuşmasına salondaki partililerini Kürtçe selamlayarak başladı.

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Teşkilatı'nın 1'inci Olağan Kongresi'nde Diyarbakır'da konuşan Davutoğlu, konuşmasına salondaki partililerini Kürtçe selamlayarak başladı.

Türkiye'nin yoksullaştığını vurgulayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Kars'ta da gördüm, Batman'da da gördüm, Ardahan'da da görüm... İşte Diyarbakır'da gördüm. Bugün bir dip dalga geliyor. Ve geleceğe, Gelecek Partisi'ni taşıyor. İktidarı zorlamaya devam edeceğiz. Gelecek Partisi iktidarı gelecek. Geleceğe ümitle bakınız. Ne zaman olursa olsun, ilk seçimde Gelecek Partisi'ni iktidara taşıyacağız." dedi.

Davutoğlu, konuşmasında iktidara yüklendi. "Bu iktidarın bugünkü hâlini tasvir edecek en doğru kelime ‘değersizleşme’dir" diyen Davutoğlu şöyle devam etti:

Bu iktidarın elinde, hukuk değersizleşti, ehliyet ve liyakat değersizleşti, siyasi ahlâk değersizleşti, devlet kurumları değersizleşti, milletvekilleri değersizleşti, eğitim ve kültür değersizleşti, emek değersizleşti, Türk Lirası da en sonunda değersizleşti. Özetle, bu iktidarın elinde insan değersizleşti.

Etiketler :