CHP'li meclis üyesi komada!

CHP'li meclis üyesi komada!
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler akaryakıt istasyonunda tartıştığı 3 kişi tarafından yüzünden tabancayla vuruldu. Ticari taksiden inip silahlı saldırıyı gerçekleştiren 3 kişi gözaltına alındı. Ağır yaralanan Ekiciler, yoğun bakıma kaldırıldı.

Berfin Funda AÇIKBAŞ

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, silahlı saldırıya uğradı.

TAKSİ İLE GELİP ATEŞ AÇTILAR

Akaryakıt istasyonunda durduğu sırada ticari taksi ile gelen 3 kişi Ekiciler'e ateş açmaya başladı. Kurşunların kafasına isabet etiği Ekiciler ağır yaralandı.

Yüzüne aldığı kurşunla ağır yaralanan Ekiciler kanlar için yere yığıldı, 3 kişi ise geldikleri taksi ile kaçtı.

meclis-vuruldu.webp
Mustafa Can Ekiciler

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mustafa Can Ekiciler, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma, 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLERİ TAKSİ ŞOFÖRÜ İHBAR ETTİ

Şüphelilerin uyuşturucu bağımlısı ve küçük yaşta Roman vatandaşı olduğu öğrenildi. Küçük yaştaki şüphelileri, aracına alan taksi şoförü emniyet birimlerine giderek ihbar etti. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

KURŞUNLARIN HEDEFİNDE NİŞANLISI DA VARDI

CHP kaynakları Ekici’ye saldıranların genç yaşta ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu aktardı. Kurşunların hedefinde Ekici’nin o sırada arabada olan nişanlısı da vardı. Saldıranlardan birinin babası cinayet suçuyla cezaevinde. Saldırının bu detayla bir alakası var mı bilinmiyor.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Nişanlısı ile birlikte gittiği akaryakıt istasyonunda saldırıya uğrayan Ekiciler'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Meclis üyesi Ekiciler’in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

mustafa-can-ekiciler-kimdir-nereli-2-1.webp

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA NİŞANLANMIŞTI

Ekiciler, geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Durumunun ağır olduğu bilinen Ekiciler, Tekirdağ'da bilinen iş insanlarından.

Kaynak:AA