Çalışma arkadaşımız, canımız, Uğur’umuzu kaybettik

Çalışma arkadaşımız, canımız, Uğur’umuzu kaybettik
Kurumumuzun YouTube koordinatörü, çalışma arkadaşımız, canımız Uğur Yanıkel'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulunan arkadaşımız kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kurumumuzun YouTube koordinatörü, çalışma arkadaşımız Uğur Yanıkel bugün yaşama veda etti. İstanbul Emniyeti'nin yaptığı çalışma sonucunda, canımız Uğur Yanıkel’in Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın yanında bulunan parkta dengesini kaybederek yaklaşık 3 metrelik yükseklikten düştüğü belirlendi. Yerde bir saate yakın baygın halde yatan Yanıkel’i bu süre içerisinde kimse fark etmedi. Ambulansla Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yanıkel, burada hayatını kaybetti. Arkadaşımızın kesin ölüm sebebi ise otopsi raporuyla belirlenecek. Uğur’umuzun cenazesi Okmeydanı Cemevi’nde helallik alınmasının ardından memleketi Ardahan’a uğurlandı.

whatsapp-image-2022-12-24-at-13-15-36.jpeg

Şimdi size biraz Uğur’umuzdan bahsetmek istiyoruz

whatsapp-image-2022-12-24-at-16-15-53.png

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü'nden mezundu. 27 yaşındaydı. Hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli, iyi kalpli bir insandı. Çalışma arkadaşlarına “değerli basın mensubu” diye hitap ederdi. Halk TV ailesinin büyümesinde, gelişmesinde ve gülümsemesinde Uğur’umuzun katkıları oldukça büyük. Okurlarımızın ve izleyicilerimizin halktv.com.tr’den ve sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiği her içerikte arkadaşımızın ilmek ilmek işlediği emeği var.
Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı.

Uğur’umuz için içimizden dökülenler

Çalışma arkadaşları olarak Uğur’umuza son sözlerimizi buradan yazmak düştü bizlere:
Hakan Çelenk: Bir insan çevresindekiler için hayatı ancak Uğur kadar kolaylaştırabilirdi. İki yıl en ufak bir sorununu bile kimseye yansıtmadan bir insan nasıl sükunetle durur? Bu kadar az konuşup nasıl tüm sorunlarınızı çözer? İnsanlığın iyi olduğuna inancı besleyen dostlar vardır ya; Uğur onlardandı. Yaşasaydı parlak bir gelecek onu bekliyordu. Hatırası hep yüreğimizde yaşayacak.
Pınar Keleş: Canım Uğur, çok erken ve büyük bir acı… Sadece mesaiyi değil, birlikte nice anıları paylaştık. Mesleki başarın milyonlara, sonsuz dostluğun ise bize dokundu. İyi ki tanıdık seni güzel kalp. Teşekkürler efem.
Okan Durur: Her gördüğünüzde sizi olduğunuzdan daha mutlu hissettiren, harika bir arkadaş, neşesi hiç eksilmeyen bir insandı. Bir sürü anı bıraktı, birçoğu da yarım kaldı. Bundan sonra o anıları yaşatmaya ve senin gibi keyifli bir insan olmaya her zamankinden daha çok gayret edeceğim. Seni çok seviyorum biricik kardeşim.
Öykü Deniz Eroğlu: İnanmıyor ve kabul etmek istemiyorum. Her umutsuzluğa kapıldığımızda bize ihtiyacımız olan umudu veren biricik kardeşimi kaybettiğimi kabul etmek istemiyorum. Işıklar içinde uyu…
Nuray Tarhan: Yakınının ölümünü, hele de gençse hazmetmek çok zor. Bir insan nasıl bu kadar iyi olur da sadece 27 yıl yaşar, bunu hiç anlamıyorum. “Adaletin bu mu dünya?” diye haykırmak istiyorum. Kelimelerim yetmiyor, konuşamıyorum… Umarım gittiğin yerde mutluluk vardır iyi kalpli, güzel insan.
Berrak Güngör: Daha dün çalıştığımız video için "Harika olacak" dediğinde gözlerindeki o heyecanın yirmi dört saat geçmeden söndüğüne inanmak istemiyorum. Her zaman pozitif, özü sözü bir, tanıdığım en iyi insanlardan biriydin. Yıldızlar sana gittiğin yerde iyi bakacak bundan eminim... Seni seviyoruz. Uğurlar olsun sayın basın mensubu...
Eda Narin: Bu gidişe inanmak istemiyorum. Onun samimiyeti, neşesi, sesi hiçbir zaman aklımdan çıkmayacak. Seni çok seviyoruz ‘değerli basın mensubu’.
Seyhan Avşar: Bugün her aradığımızda, “Buyrunuz efenim” diyerek telefonu açan, herkesin nazını çeken, esprili, sevecen, iyi kalpli bir arkadaşımı kaybettim. “Üzgünüm” demek az kalıyor. Devrin daim olsun.
Buse Çelebi: Her koşulda gülen yüzünü, neşeni ve samimiyetini hiç unutmayacağım. “Değerli basın mensubu” diye seslenişin hep kulağımızda kalacak. Devrin daim olsun güzel arkadaşımız.
Nazlıcan Ermiş: Ne yazık ki çok erken bir veda. Çok üzgünüm. Huzurla uyu, devrin daim olsun.

Elif Tokbay: Hem ciddi hem güleryüzlü, esprili, hiç şikayet etmeyen, varlığıyla güven veren, sorun yaratan değil, onları çözmekten yana olan çok az insan tanıdım. Benim için sen işte o insanlardan biriydin...
Hazal Ocak: Hâlâ gittiğine inanamıyorum. Seni hep iyi kalbin, gözlerindeki heyecanın, arkadaş canlılığın ve yeteneğinle hatırlayacağım. Çok üzgünüm. Eminim, yıldızların arasında yerini alacaksın.
Alparslan Aydın: Bir kardeş kaybetmenin acısını kelimelere nasıl dökerim bilmiyorum. Bana yazdığın son mesaj "Halis duyguların peşini bırakma" diye başlıyordu. Söz verdiğim gibi yapacağım. Sen en güzelimizdin, hep öyle hatırlayacağım.
Tuğba Nur Çelik: Acı haberini almak tarifsiz Uğur. Seni hep kibarlığın ve işine olan özverinle hatırlayacağım. “Ölüm bize ne uzak, bize ne yakın ölüm; Ölümsüzlüğü tattık, bize ne yapsın ölüm...” Hatıran bizimle hep yaşayacak.
Dilara Şimşek: Ölüm haberini duyduğumuzda ‘şaka’ sanmıştık. Keşke öyle olsaydı. Seni hep efendiliğinle, tebessümünle hatırlayacağım. Devrin daim olsun Uğur… Seni unutmayacağız.
Ceylan Yıldız: Seni kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum arkadaşım, ışıklar içinde uyu...

whatsapp-image-2022-12-24-at-13-38-11-1.jpeg