Burhan Kuzu'dan Ahmet Hakan'a amansız övgü

Burhan Kuzu'dan Ahmet Hakan'a amansız övgü
CNN Türk ekranlarındaki Tarafsız Bölge adlı programda Ekrem İmamoğlu'nu ağırlayan Ahmet Hakan, hem soruları hem de programı kısa kesmesi nedeniyle Prof. Dr. Burhan Kuzu'dan tebrik mesajı aldı.

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın "Tarafsız Bölge" programına konuk olan Ekrem İmamoğlu ile Ahmet Hakan arasında gerilim yaşanırken, program da gelen talimatın ardından erken bitirildi.

Hakan'ın sosyal medya üzerinden tepki çeken tutumuna tek destek ise Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu'dan geldi.

"Ahmet Hakan'ı tebrik ediyorum" diyen Kuzu, "Cumhurbaşkanımızın da tarif ettiği, özlediğimiz yerli, milli, cesur, özgür, bağımsız ve tarafsız gazeteci. Sorduğu sorular ile İmamoğlu'nun maskesinin bir kısmını düşürdü, geri kalanını da 23 Haziran'da millet düşürecek. Daha güzel olacak inşallah. Mehmet Tevfik Göksu,Esenler'de laf değil iş üretti.3 dönemdir oylarını artırarak başkan seçildi.Yerli ve milli duruşu ile Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası oldu.Kendisi halkımızın gözünde adam gibi adamdır.Köşeye sıkışınca hakaret ve küfür edenleri İstanbullu sandığa gömecek." ifadesini kullandı.