Burgazada'yı karıştıran taciz iddiası: Piyaniste akıl almaz tuzak!

Burgazada'yı karıştıran taciz iddiası: Piyaniste akıl almaz tuzak!
Burgazada'da yaşanan bir yağma olayı, hem bölge halkını hem de sosyal medyayı şoke etti. 74 yaşındaki Nigogos B., geçtiğimiz yıl tatildeyken, iki kadının kendisine yardım teklifinde bulunarak ardından tuzak kurduğunu ortaya çıkardı.

Bir gün adadaki bir restorandan çıkan 74 yaşındaki Nigogos B. isimli piyanist, evine doğru yürüyüşe geçtiğinde yanına yaklaşan iki kadın yardım istedi. Para veremeyeceğini ancak yemek alabileceğini söyleyen Nigogos B., kadınların bu teklife tepki göstermesiyle karşılaştı ve kısa süre sonra kendisinin takip edildiğini fark etti. Evinin önüne geldiğinde, kadınlar yaşlı adama saldırarak cebindeki bin lirayı çaldı ve kaçtı. Nigogos B., olayı polise bildirdi.

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre yaşlı adam, saldırgan kadınları iskele meydanında tekrar gördü ve polis çağırdı. Ancak, kadınlar, Nigogos B.'nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Bu iddialar üzerine yaşlı adam, şikayetçi oldu ve soruşturma başlatıldı. Adalar Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Kader T. ile ilgili soruşturmayı yürütürken, şüpheli Aysun B.’nin dosyasını İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

1-2.webp

Soruşturma kapsamında, olayın yaşandığı sokakta bulunan bir kuaför tanık olarak dinlendi. Kuaför, "Nigogos isimli şahsı yaklaşık 20 senedir tanırım ve komşumuz olur. Olayın olduğu akşam evime doğru gidiyordum, Nigogos'un arkasından iki bayan şahsın yürüdüğünü ve onu takip ettiğini gördüm, daha sonra bu iki bayan şahıs Nigogosun'un üstüne çullandılar ve yere düşürdüler, ben bağırmaya başlayınca bu iki bayan şahıs kaçmaya başladılar ve bende yere düşen Nigogos'a yardım etmek için kaldırmaya çalıştım, pantolonu yırtılmış ve cep telefonu yere düşmüştü, parasının çalındığını daha sonra kendisi söyledi bana. Nigogos isimli şahsı uzun yıllardır tanıyorum ve bayan şahsı taciz ettiğine yönelik iddialar tamamen asılsızdır, bu şahıslar Nigogosun parasını çalıp yakalandıktan sonra, kurtulmak için böyle bir iftira atmaktadırlar" dedi.

2.webp

Ayrıca, olayın yaşandığı sokaktaki güvenlik kameraları da incelendi. Kameralardan, şüphelilerin Nigogos B.’yi takip ettiği ve saldırdığı doğrulandı. Kamera kayıtları, şüphelilerin Nigogos’u hedef alarak saldırdığını ve parayı çaldığını gösterdi.

Savcılık, şüpheli 37 yaşındaki Aysun B.nin "Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma" ve "Başkasını Bir Malı Teslimi veya Malın Alınmasına Karşı Koymamaya Mecbur Kılmak Suretiyle Yağma" suçlarından 25 yıla kadar hapsini talep etti.

Kaynak:Sabah

Etiketler :