Burdur'da trafikte sollama hatası: 2 ölü, 8 yaralı

Burdur’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Yarışlı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Abdurrahman B. yönetimindeki 20 AGT 651 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen Adem Burgaz idaresindeki 09 NM 166 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da büyük hasar gördü.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazanın ardından itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan Abdurrahman B., Rabia Ö.A., Mert S.K. ve Günay K.’yı ile 09 NM 166 plakalı otomobilde bulunan Adem Turgut, Hasan Turgut, Ayşe T., Bilal T., Alper T. ve Atilla T.’yi kurtardı.

Sağlık ekipleri, kazanın ardından yaptıkları ilk müdahalede Adem Burgaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Hasan Turgut yaşamını yitirirken, durumları ağır olan Günay K. ve Rabia Ö. Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, 20 AGT 651 plakalı otomobilin önündeki tırı sollamak için karşı şeride geçtiği ve bu esnada 09 NM 166 plakalı otomobille çarpıştığı açıkça görülüyor.

fb152197-ea89-4ed4-9d72-6c7268613f17.jpeg

Kaynak:ANKA