Birinde başladı 4'ünü sardı: Sesleri duymasa...

Birinde başladı 4'ünü sardı: Sesleri duymasa...
İstanbul Gaziosmanpaşa'da çıkan yangında alevler gecekondulardan birinde başladı 4'ünü sardı. Gecekonduda yaşayan kadın sesleri duymasa bir aile yok olacaktı.

Gaziosmanpaşa'da bir gecekonduda başlayan yangın, bitişikteki gecekondulara sıçradı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında yaralanan olmazken, toplam 4 gecekondu kullanılamaz hale geldi.

birinde-basladi-4unu-sardi-sesleri-duymasa-7.jpg

BİRİNDE BAŞLADI 4'ÜNÜ SARDI

Yangın, saat 00.15 sıralarında Yıldıztabya Mahallesi Divriği Sokak'taki bir gecekonduda çıktı. Gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan alevler, kısa sürede bitişikteki diğer gecekondulara da sıçradı.

birinde-basladi-4unu-sardi-sesleri-duymasa-3.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

birinde-basladi-4unu-sardi-sesleri-duymasa-4.jpg

Yangın ekiplerin çalışmalarından sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, yangının ardından 4 gecekondu kullanılamaz hale geldi.

birinde-basladi-4unu-sardi-sesleri-duymasa-6.jpg

Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

birinde-basladi-4unu-sardi-sesleri-duymasa-5.jpg

SESLERİ DUYMASA...

Yangının çıktığı gecekonduda yaşayan Emine Balkan, "Eşim geldi sese kalktım. Buzdolabı yanıyormuş, çocukları aldığım gibi dışarıya kaçtım. Hemen itfaiyeyi aradım. Ondan sonra buzdolabı patladı herhalde. Diğer binalar da alev aldı" şeklinde konuştu.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)