Biri 7 Diğeri 9 Yaşında! Güle Oynaya Minibüsü Yaktılar

Kütahya'da akıl almaz bir olay yaşandı. Kütahya'da, kuzen oldukları öğrenilen 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuk, yol kenarında duran minibüsün içine yanan bir kağıt parçası atarak aracı kullanılamaz hale getirdi. Bu olay, güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kütahya'da Fuatpaşa Mahallesi Aydınlık Caddesinde, park halindeki bir minibüsün aniden alev aldığı olay büyük endişe yarattı. Olayı fark edenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

yer alan habere göre, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri hızla müdahale ederek araçtaki yangını kontrol altına aldı ve söndürdü.

1-2.jpg

Minibüsün iç kısmının tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği belirlendi ve aracın sahibi Mehmet Çeri'ye ait olduğu ortaya çıktı.

2-2.jpg

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve yangının 7 yaşındaki M.E.A. ve 9 yaşındaki M.N.A. tarafından çıkarıldığını tespit etti.

3.jpg

Güvenlik kamerası görüntülerinde, çocukların bir kağıt parçasını kibritle ateşe verip minibüsün camından içine attıkları anlar net bir şekilde görülüyor.

4.jpg

Çocuklar, işlemler için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesine götürüldü.

Kaynak:AA