Bir babanın en zor anları! Can çekişen oğlunu hastaneye yetiştirdi

Bir babanın en zor anları! Can çekişen oğlunu hastaneye yetiştirdi
Kafa üstü beton zemine düşen oğlunu kucağında hastaneye yetiştirmeye çalışan babanın zor anları yürekleri burktu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 1'inci kattaki evlerinin balkonundan kafa üstü beton zemine düşen 5 yaşındaki Mahmut Mustafa ağır yaralandı. Babası ve komşusu tarafından hastaneye yetiştirilen çocuk, durumu ağır olduğu için Bursa'ya sevk edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 1'inci kattaki evlerinin balkonundan düşen Mahmut Mustafa (5), ağır yaralandı. Hafif ticari araçla hastaneye getirilen Küçük Mahmut'u, babası ve komşusu kucaklarında taşıyarak acil servise yetiştirdi. Durumu ağır olan Mahmut, Bursa'ya sevk edildi.

BALKONDAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

İnegöl ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Kırçiçeği Sokak'ta bu sabah 3 katlı apartmanın 1'nci katındaki evlerinin balkonunda oynarken korkuluklardan sarkan Mahmut Mustafa, kafa üstü beton zemine düştü. Oğlunu kanlar içinde gören 2 çocuk babası Suriye uyruklu Ali Mustafa, ismi öğrenilemeyen komşusunun da yardımıyla ticari aracına aldığı oğlunu, İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü.

HASTANEYE BABASI YETİŞTİRDİ

Oğlunu kucağına alan Ali Mustafa, komşusunun da yardımıyla onu acil servise yetiştirdi, o anlar cep telefonu ile görüntülendi. Doktorların ilk müdahalesini yaptığı Mahmut, hayati tehlikesi bulunduğu için ambulans ile Bursa'da Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:DHA