Belediye değil "aile şirket"  Savcı Sayan hakkında yeni iddia...

Belediye değil "aile şirket"  Savcı Sayan hakkında yeni iddia...
Gazeteci İsmail Saymaz AKP’li Belediye Başkan Savcı Sayan'ın yeğenini belediyede işe aldığını duyurmuştu. Skandalın yankıları bitmeden bir ikincisi patlak verdi. Sayan'ın yeğeni Cesim Kaya'yı da Mali Hizmetler Müdür vekili yaptığı iddia edildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın yeğenini belediye de özel kalem olarak görevlendirdiğini edip , "AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yeğeni İbrahim Sayan’ı belediyede işe sokarak, özel kalem görevine getirdi."demişti.

sayan-1.png

SAYAN'DAN YANIT GELDİ

Gazeteci İsmail Saymaz, kişisel Twitter hesabından, AKP’li Sayan’ın, yeğenini belediyede işe aldığını ve özel kalem görevine getirdiğini ileri sürdü. Saymaz’ın ifadelerine yanıt AKP’li Başkan Sayan’dan geldi. Sayan, yeğeninin üniversite mezunu olduğunu, sıradan bir işçi olarak belediye çalıştığını iddia etti.

AKP’li Başkan Sayan, Saymaz’ın iddialarını ispatlaması gerektiğini belirterek, “senin gibi iftiracılarla işim olmaz” ifadelerini kullandı.

sayan-2.png

İSMAİL SAYMAZ'DAN JET KAPAK

İsmail Saymaz, Sayan'ın "ispatlamazsan şerefsizsin" ifadelerine yanıt verdi.

Ağrı Belediyesi'ni arayarak özel kalemle görüşmek istediğini söyleyen gazeteci Saymaz, özel kalemin ismini sorduğunda "İbrahim Sayan" yanıtını aldığını belirtti. 

sayan-3.png

SAYAN'DAN İSMAİL SAYMAZ'A YANIT

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ise İsmail Saymaz'ın iddilarına twitter hesabından yanıt verdi. Sayan "İ. saymaz yeğenimin özel kalem müdürü olduğunu söylüyor.Ben yalanlıyorum ispatlamayan şerefsizdir diyorum. İspatlayan yok. Ama oda tv ismalin bana kapak yaptığını söylüyor. Kininizde boğulun. Ama sevenlerim rahat olsun ben onların topuna yeterim..."

SAYAN İÇİN İKİNCİ İDDİA

Saymaz'ın başlattığı tartışmaya gazeteci Metin Cihan da katıldı. Cihan, Savcı Sayan'ın yeğeni Cesim Kaya'yı da Mali Hizmetler Müdür vekili yaptığını bilgisini paylaştı. 

yeni-sayan-1.png


 

İlgili Haberler
Etiketler :