Uyarı Levhasına Bakmadı Bile... Bir Aileyi Yok Etti... İsyan Ettiren Ölümde Ahmet Davutoğlu Ayrıntısı

Bakırköy'de geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrilmiş ve 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti. Yoldaki uyarı tabelaları korkunç gerçeği gözler önüne serdi. TIR şoförünün ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerin Davutoğlu'nun yakın çalışma arkadaşı ve partinin yönetim kurulu üyesi Mehmet Aytekin'in ailesi olduğu ortaya çıktı.

Bakırköy'de geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrilmiş ve 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti. Kazaya neden olan TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı ortaya çıktı.

DAVUTOĞLU'NUN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞI

Korkunç kazada hayatını kaybedenlerin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yakın çalışma arkadaşı ve partinin yönetim kurulu üyesi Mehmet Aytekin'in ailesi olduğu ortaya çıktı.

Davutoğlu kazayla ilgili sosyal medyasından bir taziye mesajı yayınladı, şu ifadeleri kullandı:

"Çok kıymetli vefa timsali kardeşim, kaderdaşım, öğrencim Mehmet Aytekin’in kıymetli validesi, kardeşi, yengesi ve yeğeninin İstanbul Bakırköy’de gerçekleşen elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. Kazada vefat eden değerli validemiz Güler Rukiye Aytekin ile kardeşlerim; Recep, Sultan ve Merve Aytekin’e Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; Aytekin ailesine sabr-ı cemil temenni ediyorum. Ruhları şâd, makamları âlî olsun."

Bakırköy'deki TIR Kazasında Korkunç Ayrıntı

Yeşilyurt Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'nde saat 18.45 sıralarında kağıt malzeme yüklü 34 ER 260 plakalı TIR, Marmaray geçidine çarparak yanında bulunan 34 TY 3045 plakalı otomobilin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İftara gittikleri ve aynı aileden oldukları öğrenilen 4 kişi otomobilde sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan Recep Aytekin(45), Güler Rukiye Aytekin (70), Sultan Aytekin (45) ve 17 yaşındaki Merve Aytekin'in hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Kazada hayatını kaybeden Aytekin ailesinin cenazelerinin ise yarın kaldırılacağı öğrenildi.

UYARI İŞARETLERİNİ DİKKAT ALMADI

Öte yandan Rauf Orbay Caddesi'nde alt geçide giren TIR şoförünün uyarıları dikkate almadığı ortaya çıktı. Geçidin 4 metre yükseklikte olduğunu gösteren tabelalara rağmen, "Dikkat Düşük Köprü, Yüksek araçlar sağdan çıkınız" şeklindeki yönlendirmeye uymayan şoförün kazaya yol açtığı belirlendi.

BAKIRKÖY'de 4 kişinin öldüğü kazada TIR sürücüsü Mehmet F.'nin ifadesinde "Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Tabelalara dikkat etmedim. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Bakırköy'deki TIR Kazasında Korkunç Ayrıntı

Ekipler tarafından gözaltına alına TIR sürücüsü Mehmet F. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. TIR sürücüsü Mehmet F. emniyete verdiği ifadesinde, "Tabelalara dikkat etmedim. Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Her şey bir anda oldu. TIR devrildi. Çok üzgünüm. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Bakırköy'deki TIR Kazasında Korkunç Ayrıntı

Bakırköy'deki TIR Kazasında Korkunç Ayrıntı

Etiketler :