Ayşenur Parlak Kimdir? Hastalığı Neydi? Öldü Mü?

Küçük yaşlardan itibaren kanserle mücadele eden Ayşenur Parlak, pozitifliği, mücadeleci ruhu ile tanınmıştı. Peki, Ayşenur Parlak kimdir, öldü mü, hastalığı neydi? İşte konuya ilişkin merak edilenler...

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı, 33. yaşında, dördüncü evre Kolon kanserini yenen Ayşenur Parlak son olarak karaciğerinde tespit edilen kanser sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Eşi Savaş Parlak acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Peki, Ayşenur Parlak kimdir, öldü mü, hastalığı neydi? İşte detaylar…

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

1986 yılında İzmir'de doğdu. 12 yaşındayken kemik kanseri sebebiyle eğitimine bir süre ara verdikten sonra liseyi bitirdi ve İstanbul'da üniversiteyi kazandı.

Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olduktan sonra ihracat uzmanı olarak kariyer hayatına başladı. Üniversitede aşık olduğu adam ile nişanlandı.

aysenur-parlak-kimdir-1.jpeg

Nişanlıyken bu kez meme kanserine yakalandığını öğrendi. Bir ay içinde evlendi ve tedavisine başladı.

Tedaviye başlamadan evlendi ve balayı yerine ameliyat masasına gitti. Tedavisi bittikten sonra vergi memuru olarak kariyerine devam etti.

Bir mucize oldu ve hamile kaldı. "10 Amazon Yüksek Doz Yaşam" kitabının yazarlarından biri oldu. Ela kızına kavuştu. Lohusalıktan çıkmadan bu kez üçüncü evre Lenfoma olduğunu öğrendi.

aysenur-parlak-kimdir-2.jpeg

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı yendi.

Ve 33. yaşında, Ağustos ayında yeniden kansere yakalandığını öğrendi: Kolon kanserinin dördüncü evresiyle mücadele eden Ayşenur Parlak, tedavileri ve ameliyat süreçlerini sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Tatlı dili ve pozitif enerjisiyle hem kendisini hem de ailesini ayakta tutan Ayşenur'un en büyük destekçisi eşi Savaş ve kızları Ela'ydı.

Etiketler :