Atsu'nun Eşinden Ağlatan Sözler! Bazen Ona Mesaj Atıyorum

Atsu'nun Eşinden Ağlatan Sözler! Bazen Ona Mesaj Atıyorum
Hatayspor'lu futbocu Christian Atsu, 6 Şubat'ta meydana gelen büyük depremde hayatını kaybetti. Teknik Direktör Volkan Demirel de Atsu'yu duygusal bir paylaşımla andı. Atsu'nun eşi The Athletic'e açıklamalar yaptı. Claire Rupio'nun açıklamaları ağlattı.

Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu da asrın felaketinde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Atsu'nun ailesi, felaketin 1. yılında dış basına röportaj verdi.

Maçın 90+7. dakikasında müthiş bir frikik golüne imza atan Christian Atsu, takımının sahadan 1-0 galip ayrılmasını sağlamıştı.

atsu3.jpg

Takımına büyük sevinç yaşatan Ganalı futbolcu da depremde enkaz altında kalıp hayata gözlerini kapadı. Atsu'nun eşi, felaketin 1. yılında The Athletic'e açıklamalar yaptı.

Eşi Claire Rupio "Dışarıda evsiz bir adam varsa, ona para verirdi. O özel biriydi. İnsanlar 'Nasıl başa çıkıyorsun?' diye sorduklarında 'Başa çıkmıyorum. Sadece her gün hayatta kalıyorum' diyorum. Bazen Christian'a WhatsApp'tan mesaj atıyorum, sadece içimi dökmek için..." dedi.

Etiketler :