Atkıları Bereleri Hazırlayın: Meteoroloji İstanbul'a Kar İçin Tarih Verdi!

Atkıları Bereleri Hazırlayın: Meteoroloji İstanbul'a Kar İçin Tarih Verdi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) sosyal medya hesabından paylaştığı değerlendirmesine göre İstanbul için uzun süredir beklenen kar yağışı için tarih verdi. İstanbul'da yaşayan vatandaşların beklediği kar yağışı pazartesi günü başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) dün sosyal medya hesabından paylaştığı değerlendirmesine göre İstanbul için uzun süredir beklenen kar yağışı pazartesi günü gelecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Kıyı Ege, Akdeniz (Burdur haric), İç Anadolu (Konya, Aksaray ve Karaman haric),Batı ve Orta Karadeniz, Güney Doğu Anadolu'nun batısı ile Kırklareli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağmur ve sağanak, Marmara ile Kıyı Ege'de gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

gejysb1x0aacgug.jpg


Salı gününden itibaren Marmara Bölgesi'nin tekrar yüksek basınç etkisi altına gireceği, buzlanma ve don yaşanacağı, sisin etkili olacağı uyarıları da yapıldı.