Araca çarptı, kendisini yere bıraktı

Giresun'da, yolun karşısına geçerken yavaş ilerleyen otomobile yandan çarparak, kendisini kaporta üzerinden yere bırakan kişi, güvenlik kamerasına yansıdı.

Gazi Caddesi'nde dün meydana gelen olayda, yolun karşısına geçen kimliği belirsiz kişi, sürücüsünün yavaş ilerlediği otomobile yandan çarptı. Araç çarpmış gibi kaporta üzerinden kendisini yere bırakan kişiyi görenler, şaşırdı. Bu sırada sürücü de şaşkınlıkla aracından inerek, yerde yatanın yanına yaklaştı. Dakikalarca yolda yatan ve alkollü olduğu öne sürülen kişi için sağlık ekibi çağrıldı. Ambulansa alınan kişi, kısa süre sonra kendi isteğiyle inerek caddeden uzaklaştı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

'Kaportaya yaslanınca rahatsızlandı zannettim'

Giresun'da, yolun karşısına geçen kişinin çarparak, kaportası üzerinden kendisini yola bıraktığı otomobilin sürücüsü Levent Erener (47), yaşananları anlattı.

Giresun'da, yolun karşısına geçen kişinin çarparak, kaportası üzerinden kendisini yola bıraktığı otomobilin sürücüsü Levent Erener (47), yaşananları anlattı. Erener, "Ben onun geçeceğini anladım, korna çalıp, geçmesini işaret ettim fakat daha sonra aklına ne geldiyse böyle bir şeyle karşılaştık. Türkiye'nin komedisi oldu. Ben ilk başta kaportaya yaslanınca rahatsızlandı, zannettim. Sara hastalığı veya kalp krizi olduğunu düşündüm. Arabamdan aşağı inip, yanına gittiğimde alkol kokusunu aldım. Kafasını yere düşerken sert vurdu, inşallah bir şey olmamıştır. Ben olaydan sonra polis memurları gidebilirsin, dediği için evime gittim. Benden sonra da sağlık çalışanlarıyla bir tartışması olmuş" dedi.

Araç çarpmış gibi kendisini yere bıraktı

Araç çarpmış gibi kendisini yere bıraktı

Araç çarpmış gibi kendisini yere bıraktı

Araç çarpmış gibi kendisini yere bıraktı

İlgili Haberler