Antalya'da otele yataklı protesto: Klima tamir edilmeyince yatağını yemekhaneye taşıdı

Antalya'daki Fun&Sun Family Life Belek otelinde klima arızası nedeniyle sosyal medyada şikayet eden müşteri, yemekhaneye yatak atarak durumu protesto etti.

Antalya’daki Fun&Sun Family Life Belek otelinde yaşanan bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kliması bozulduğu için yetkililere ulaşamayan bir müşteri, otelin yemekhanesine yatak attı ve bu eylemi sosyal medya hesabından paylaştı.

Olay, bir sosyal medya kullanıcısının otelin yemekhanesine yatak atarak klima arızası ve yetkili eksikliği gibi sorunlarını dile getirmesiyle başladı. Kişi, otelin kötü hizmetini protesto etmek için şu paylaşımı yaptı:

“Otelde dün geceden beri klimalar bozuk, bağıran çağıran bir Rus turiste oda verdiler. Ben tamam tamam dedikçe sessiz kaldılar. Saatlerdir bir yetkili ile konuşmak istiyorum yok dediler. Ben de yemekhaneye yatak attım. Bütün yetkililer genel müdür dahil başıma toplantı. Videosunu paylaşacağım. @Etstur ve Fun&Sun Family Life Belek konuya dair çözüm üretmediler.”

SOSYAL MEDYA TEPKİSİ OTELE ULAŞTI

erfwerewre.jpg

Müşterinin sosyal medya paylaşımının ardından, X ve diğer platformlarda yapılan paylaşımlar büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları, otelin Google puanlarını düşürdü ve şikayetleri paylaşarak müşteriye destek oldular.

Yatak protestosu yapan kişi yatağı yemekhaneye taşıdığı videoyu twitterdan paylaştıktan 1 saat sonra probleminin çözüldüğünü belirtti.