Altından Daha Değerli! Ormanda Bulunca Sevinçten Zeybek Oynadılar

Altından Daha Değerli! Ormanda Bulunca Sevinçten Zeybek Oynadılar
Burdur'da ormana giden 3 kafadar arkadaş kilosu 3 bin liraya kadar çıkan kuzugöbeği bulup tam 5 kilo topladılar. 3 kafadar adeta altın bulmuş gibi sevinip zeybek oynadı.

Bolu'da yaşayan Onur Karakaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Burdur'a gitti. Onur Karakaş, kardeşi İzzet ve İbrahim Uçar ile birlikte Burdur’un Aziziye köyünde bulunan ormanlık alanda mantar aramaya başladı.

3 arkadaş ormanda çok sayıda kuzugöbeği mantarı buldu. 5 kilo toplayan arkadaşlar adeta altın bulmuş gibi sevinip zeybek oynadı.

altindan-daha-degerli-ormanda-5-kilo-buldular-sevincten-zeybek-oynadilar.webp

Onur Karakaş, kuzugöbeği mantarının kilosunun 3 bin liraya kadar çıktığını söyleyerek "Türkiye fiyatında yaşının kilosu 500 TL, kurusunun da 3 bin TL olduğu söyleniyor. 2 günde 5 kilo topladık. Bir de aynı zamanda yurt dışında bunun gramajı daha pahalıymış.

altindan-daha-degerli-ormanda-5-kilo-buldular-sevincten-zeybek-oynadilar1.webp

Biz o an kuzugöbeği mantarı bulduk. İki kardeş bir de arkadaş olarak oynadık. Dağda zeybek oynayalım dedik. Oynadık ve videoyu sosyal medyada paylaştık. 1 milyon görüntüleme aldık videodan. Hoşumuza gitti. Allah izin verirse yakında bir tane daha çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

5.webp

4.webp