Ali Yerlikaya: 43 provokatör gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamada, bu akşam Saraçhane'deki toplanan kalabalık arasında bazı şüphelilerin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, vefat eden annesine ve ailesine hakaret edildiğini belirterek, "Yapılan alçakça hakaretleri lanetliyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Bakan Yerlikaya, "Bu yapılanlar milli ve manevi değerlerimizle örtüşmeyen, aşağılık bir saldırıdır. Bu tür seviyesizliklere asla müsamaha gösterilmeyecektir. Güvenlik güçlerimiz gerekli işlemleri derhal başlatmıştır" dedi.
BAKAN YERLİKAYA: 43 ŞÜPEHLİ YAKALANDI
Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı ikinci bilgilendirmede, 43 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:
"Polislerimiz 43 provokatörü yakalayıp gözaltına almıştır. Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."