AKP'de Lüks ve Marka Tutkunu İsimlere Bir Yenisi Eklendi! Bu Kez De Chloe

AKP'de Lüks ve Marka Tutkunu İsimlere Bir Yenisi Eklendi! Bu Kez De Chloe
AKP'nin çeşitli kademelerinde görevli isimlerin lükse düşkünlüğü son günlerin önemli tartışma konularından olurken ıstakoz ve Rolex saatli fotoğrafın ardından bir kare de AKP Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı'nın Chloe çantası ile geldi.

AKP'lilerin lüks tüketim alışkanlıkları tartışma yarattı. Şebnem Bursalı ve Salih Kahraman'ın ıstakoz yeme olaylarından sonra Bahadır Yenişehirlioğlu'nun lüks saat selfie'si gündeme gelmişti. Şimdi de AKP Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Seçil Baştar'ın Amsterdam'da on binlerce lira değerindeki Chloe marka çantayla görüntülendi.

glho9qkw0aax5s7-llek-001.webp

Seçim kaybı sonrası AKP’de lüks aktivitelerle kafa dağıtma ritüeli devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, AKP İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı, Instagram'da 'Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediğini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Mamak Belediyesi'nden AKP'li Salih Kahraman'ın lüks otelde ıstakoz pozunu vermesiyle birlikte bir diğer "ıstakoz" vakası gündeme gelmişti.

Ayrıca, eski Çankırı Milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz'in ailesiyle birlikte Maldivler'e tatil için gitmesi dikkat çekti.

TBMM'de ziyaretçileriyle çektiği selfie'yi paylaşan AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yüz binlerce TL değerindeki Rolex marka saatiyle "Biz bu milletin ta kendisiyiz" diyerek tepki çekmiş ve paylaşımını sonrasında silmişti.

glho9qgw4aa5bnd-oqng.webp

SEÇİM SONRASI SOLUĞU AMSTERDAM'DA ALDI

Amsterdam'da soluğu alan AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Seçil Baştar, lüks tüketimiyle dikkatleri üzerine çekti.

akp-genclik-kollari-baskani-secil-bastar-45-bin-tllik-chloe-cantasiyla-amsterdamda-rolex-ve-istakoz-sonrasi-yeni-kilit-sa84.webp

Seçil Baştar'ın seçim sonrası Amsterdam'a tatil için gittiği ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Fransız dünya markası Chloe çantası kullandığı görüldü.

Chloe'nin Woody modeli çantası internet üzerinde 50 bin TL üstünde satışa sunuluyor.

canta.png

Kaynak:halktv.com.tr