Adli Tıp'ta İnan Kıraç'ın yanıtlayamadığı o 2 soru
Emine Alagonya ile yaptığı ani evliliğin ardından kızı İpek Kıraç'ın evliliğin iptali ve vasi atanması talebiyle açtığı dava nedeniyle İnan Kıraç Adli Tıp Kurumu'nda muayene oldu. Ünlü iş insanına "akli melekelerinin yerinde olmadığı" raporu verildi ve vasi atandı. Kıraç'a neden "Akli melekeleri yerinde değil" raporu verildiğine ilişkin detayları Patronlar Dünyası'ndan Toygun Atilla yazdı.
RAPORU KONTROL EDEN MAHKEME ACİLEN VASİ ATADI
Adli Tıp 10. Kurulu’ndaki görüşme sırasında İnan Kıraç’a bir dizi soru yöneltildi. İnan Kıraç sorulardan birçoğuna tutarlı cevap veremedi. Bu sorulardan biri 6 Şubat depremiyle ilgiliydi. İnan Kıraç depremle ilgili hiçbir şey hatırlayamadı. Bunun üzerine İnan Kıraç’a saatin kaç olduğu soruldu. İnan Kıraç bu soruya da yanıt veremedi. Heyet bunun üzerine Kıraç'a vasi atanmasına yol açan raporu düzenledi.
İKİ AVUKAT VASİ OLARAK ATANDI
Mahkeme, Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç'ın fiil ehliyetinin kaldırılmasına karar verdi. Avukat Atakan Yılmaz ve Avukat Mert Öztekin geçici vasi olarak atandı.
Kaynak:Patronlar Dünyası