15 Temmuz gazileri AKP Genel Merkezi önünde toplandı: Paralar nerede?

15 Temmuz gazileri AKP Genel Merkezi önünde toplandı: Paralar nerede?
AKP Genel Merkezi önünde eylem yapan 15 Temmuz gazilerine polis müdahale etti. 2 gazi yaraladı.

AKP Genel Merkezi önünde eylem yapmak isteyen 15 Temmuz gazilerine polis müdahale etti. Güvenlik görevlileri ve polisler gazilerin görüntü çekmesini engelleyip, telefonlarını almak istedi ancak gaziler direndi. 2 gazi yaralandı.

ANKA'nın aktardığına göre, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olanların kurduğu Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Derneği, bir süredir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı önünde basın açıklaması yaparak, kendileri için toplanan 300 milyon liranın sahiplerine dağıtılmasını ve gazi maaşı bağlanmasını istiyordu. Gazilerin bu sefer adresi AKP Genel Merkezi önü oldu. Polis gazilere müdahale etti. 2 gazi yaralandı. Gaziler polise tepki gösterdi.AKP Genel Merkezi'ndeki güvenlik görevlileri ve polisler gazilerin görüntü çekmesini engelleyip, telefonlarını almak istedi ancak gaziler buna karşı koydu.

CHP'li Ali Haydar Hakverdi, Twitter hesabında paylaştığı videoda çok sayıda polis ekibinin ve ambulansın olay yerinde olduğu görülüyor. Ali Haydar Hakverdi, 23.58'de paylaştığı videoyu "Şu an oluyor" diyerek duyurdu.

Polis gazilere müdahale etti

Protesto gösterisi yapan gazilere polis müdahale etti. Müdahale sonrası gazilerin gözaltına alındığı görüldü. Yol TV'deki habere göre, 2 kişi yaralandı ve çok sayıda kişi gözaltına alındı.

 

 

 

Etiketler :