Resmi Açıklama Geldi! Tarife Değişikliğine Gidildi

Resmi Açıklama Geldi! Tarife Değişikliğine Gidildi
EPDK'nin kararıyla TP Petrol Dağıtım'ın Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerinin tarifesi tadil edildi, günlük hizmet bedelleri belirlendi.

EPDK'nin TP Petrol Dağıtım AŞ'nin Depolama Tesislerine İlişkin Tarife Tadilatı Yayımlandı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketi'nin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin tarifede değişiklik yaptı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan EPDK kararıyla, TP Petrol Dağıtım AŞ'nin "Antalya Depolama Tesisi" ve "Yarımca Depolama Tesisi"ne ait tarife onaylandı.

turk-petrol-devinin-tamami-satiliyor-82492-182016122622.jpg

ANTALYA DEPOLAMA TESİSİ TARİFESİ

Antalya Depolama Tesisi'nde günlük depolama hizmet bedeli, metreküp başına benzin için 0,51 lira, motorin için 0,37 lira olarak belirlendi. Teslim alma hizmet bedeli ise benzin ve motorin için 13,87 lira olarak uygulanacak.

YARIMCA DEPOLAMA TESİSİ TARİFESİ

Yarımca Depolama Tesisi'nde günlük depolama hizmet bedeli, metreküp başına benzin için 0,51 lira, motorin için 0,37 lira olacak. Teslim alma hizmet bedeli olarak benzin ve motorin için 13,87 lira, deniz yakıtı için ise 9,49 lira ödenecek.

Bu düzenlemelerle birlikte, depolama tesislerindeki hizmet bedellerindeki güncellemelerin sektördeki etkisi yakından takip edilecek.

dnz2-64435-338945.jpg