Otomotiv Sektöründeki Dev Yedek Parça Firması İflas Etti

Otomotiv Sektöründeki Dev Yedek Parça Firması İflas Etti
Ankara'da ekonomik zorluklar nedeniyle birçok şirket iflas ediyor. Son olarak, Kardeşler Yedek Parça Otomotiv Nakliye İnşaat Turizm Ltd. Şti iflas kararı aldı.

Ankara'da, ekonomik zorluklar nedeniyle birçok şirketin iflas ettiği bildirildi. Son olarak, Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda Kardeşler Yedek Parça Otomotiv Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasına karar verildi.

MAHKEME KARARI İLE İFLAS EDİLDİ

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 29/04/2024 tarihli, 2024/282 esas ve 2024/256 karar sayılı ilamı doğrultusunda, vergi numarası 5240196010 olan Kardeşler Yedek Parça Otomotiv Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflas edilmesine hükmedildi. Mahkeme kararı, İcra ve İflas Kanunu'nun 217 ve 254. maddeleri uyarınca alındı ve İİK'nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ edildi.

Bu gelişme, ülke genelinde artan enflasyon ve yüksek döviz kuru gibi ekonomik zorluklarla mücadele eden şirketlerin yaşadığı sıkıntıları bir kez daha gözler önüne serdi. Bu durum, vatandaşların hayatını da giderek zorlaştırmaya devam ediyor.

screenshot.png