Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Kaskoda büyük indirim

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor: Kaskoda büyük indirim
Yapı Kredi, kasko poliçesi oluşturmak isteyen sürücülere yönelik kaçırılmayacak bir kampanyaya imza attı. İşte detaylar...

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Yapı Kredi, araç sahiplerine yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Banka tarafından başlarılan kampanyaya göre kasko poliçesi oluşturan müşterilerine yüzde 50 indirim ve 600 TL’ye varan puan hediye edecek. Bu kapsamda sürücüler, Yapı Kredi Mobil, Bireysel internet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi’nden kasko poliçesi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçerek yüzde 50’a varan indirimden yararlanılabilecek.

tuhg.png

KAMPANYA HANGİ TARİHE GEÇERLİ OLACAK?

Yapı Kredi tarafından başlatılan kampanya 31 Temmuz’a kadar geçerli olacak ve Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil`den Yapı Kredi kredi kartı ile alınan kasko sigortasında poliçe brüt priminin yüzde 10`u kadar Worldpuan hediye edilecek.

kaskof683f3a5-69fe-4675-bcda-055936ce8ebd.jpg

KAMPANYAYA NASIL KATILINABİLİR?

Bu kaçırılmayacak kampanyaya katılmak için sürücülerin World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet kartı olması gerekiyor. Ayrıca Allianz Sigorta tarafından sağlanan kasko sigortasına Yapı Kredi İnternet Şubesi`nde Sigortalar >Araç Sigortaları >Kasko; Yapı Kredi Mobil`de Sigortalar> Başvurular> Kasko Sigortası adımları takip edilerek ulaşılabilecek.

Her müşteri yalnızca 1 defa yararlanabileceği kampanya hakkında daha detaylı bilgi için Yapı Kredi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.