O Ürün Tüm Marketlerde Yüzde 42 İndirimli Satılacak! Vatandaşlara Sevindiren Haber

O Ürün Tüm Marketlerde Yüzde 42 İndirimli Satılacak! Vatandaşlara Sevindiren Haber
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, "Seçimlerden önce verdiğimiz sözü yerine getirdik" dedi. Marketlerde 60 liraya satılacak temel gıda malzemesinin müjdesini vatandaşlarla paylaştı.

Uşak Belediyesi, hizmet odaklı çalışmaları kapsamında Halk Yumurta satışlarını başlattı

Uşak Belediyesi, vatandaşın ihtiyacını karşılamaya yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Belediye’nin Halk Ekmek ve kısa süre önce satışına başladığı temiz içerikli Halk Süt projesinin ardından, vatandaşa müjdelediği Halk Yumurta, şehrin çeşitli noktalarında vatandaşla buluşmaya başladı.

186997.jpeg

Son zamanlarda artan süt fiyatlarının tüketiciyi zor durumda bırakması ve vatandaşın süte ulaşımının zorlaşması nedeniyle geliştirilen Halk Süt projesi, Belediye Başkanı Özkan Yalım ve ekibi tarafından biri olarak kısa süre önce hayata geçirilmişti.

30’lu Halk Yumurta'nın 60 TL’den satışa sunulduğunu ve bunun piyasanın çok çok altında olduğunu kaydeden Başkan Yalım, “Seçimlerden önce verdiğimiz sözü yerine getirdik. Vatandaşımızın hane ekonomisine az da olsa bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Ben Halk Yumurtanın şimdiden kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.