Lisede Dehşet: Ayrılığı Hazmedemedi, Eski Sevgilisini Bıçaklayıp İntihar Etti

Lisede Dehşet: Ayrılığı Hazmedemedi, Eski Sevgilisini Bıçaklayıp İntihar Etti
ABD'nin Florida eyaletindeki bir lisede yaşanan dehşet verici olayda, bir genç, eski sevgilisini defalarca bıçakladıktan sonra kendi boğazını kesti.

ABD’deki Ponte Vedra Lisesi’nde okuyan son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Madison Schemitz, cumartesi günü annesi Jackie Roge ve arkadaşı Casey Estep ile bir restoranda yemek yerken okuldan yeni mezun olan ve eski bir futbolcu olan Spencer Pearson’ı gördüler.

New York Post’un haberine göre, Estep, yerel gazetecilere Schemitz’in, Pearson’dan yakın zamanda ayrıldığını ve o zamandan beri onu şiddetle tehdit ettiğini söyledi.

Zamanla Pearson’ın tehditleri o kadar sinir bozucu bir hal aldı ki, Schemitz’in annesi, kızının güvenliği için bir yasaklama emri çıkarma sürecindeydi.

Pearson’ın görünmesiyle birlikte üçlü hesabı ödeyip araçlarına yürümeye çalıştı, ancak 18 yaşındaki saldırgan onları durdurdu ve hem Schemitz’i hem de annesini bıçaklamaya başladı.

23 yaşındaki görgü tanığı Kennedy Armstrong, korkunç çığlıklar duyduğunda yakınlardaki park halindeki bir arabada oturuyordu. Sese doğru gitti ve Pearson’ın Schemitz’i yerde defalarca bıçakladığını gördü.

Liseden yeni mezun olan Spencer Pearson, eski bir softbol oyuncusuydu…

“Kim Olsa Aynısını Yapardı”

Armstrong hemen Pearson’a doğru fırladı ve onu çığlık atan ve kanlar içindeki kurbanın üzerinden attı. First Coast News’e konuşan Armstrong, “Başı belada olan iki kadının bir erkek tarafından saldırıya uğradığını görürseniz, çoğu insan da aynısını yapardı” dedi.

Pearson daha sonra Armstrong’a saldırdı, onu kolundan bıçakladı ve birkaç tendonunu kesti. Saldırı, Pearson’ın kendini öldürmek amacıyla kendi boğazını kesmesiyle sona erdi.

Olaydaki herkes hastaneye kaldırılırken Schemitz omurgasındaki derin kesikler nedeniyle geçici felç geçirdi. Halihazırda birkaç ameliyat geçirdi ve durumu kritik olarak açıklandı.

Schemetz ve ailesinin tıbbi ve diğer masraflarını karşılamasına yardımcı olmak için, şimdiden GoFundMe hesabında 80.000 dolardan fazla para toplandı.

Pearson da boynuna kendi kendine verdiği şiddetli kesikten sonra da kritik durumda.

St. Johns County Şerif Ofisi, hayatta kalması durumunda Pearson’u cinayete teşebbüsle suçlamayı planladıklarını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.