İstanbul Halk Ekmek'te yeni dönem!

İstanbul Halk Ekmek'te yeni dönem!
İstanbul Halk Ekmek, Büyükada’da açılan yeni büfe ile 39 ilçede hizmet vermeye başladı. Toplam 700 büfede 52 çeşit ürünle İstanbullulara ulaşan Halk Ekmek, ekonomik sıkıntılarla mücadele eden vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek sağlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İstanbul Halk Ekmek AŞ, Büyükada’da yeni bir büfe açarak 39 ilçenin tamamında hizmet vermeye başladı. İstanbul’un ekmek ihtiyacının yaklaşık %10’unu karşılayan Halk Ekmek, toplamda 700 büfeyle İstanbullulara sağlıklı, kaliteli ve hesaplı ekmek sunuyor.

TÜM İSTANBUL’A HİZMET

1977 yılında Ahmet İsvan tarafından kurulan ve 1978 yılında üretime geçen İstanbul Halk Ekmek, 46 yıllık hizmet sürecinde kapasitesini önemli ölçüde artırdı. Özellikle son 5 yılda fabrika sayısını dörde çıkararak, günlük üretim kapasitesini 1,8 milyon adede yükseltti. Hadımköy’de 2022 yılında açılan yeni fabrika, bu artışta büyük rol oynadı.

stanbul-halk-ekmekte-yeni-donem-1.jpg

BÜFELER 700’E ULAŞTI

Beykoz Paşabahçe’de açılan büfenin ardından, Büyükada’da da hizmete başlayan Halk Ekmek, İstanbul’un her noktasına ulaşmayı başardı. Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ve İBB Parakende Grup Başkanı Nihat Narin’in katıldığı açılış töreninde, ada sakinlerinin ilgisi yoğundu.

Nihat Narin, törende yaptığı konuşmada, “İstanbul’un incisi adalara Halk Ekmek’in kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini getirmekten gurur duyuyoruz” dedi. Halk Ekmek Genel Müdürü Derya Atacan ise “Günlük 1,8 milyon ekmek üretim kapasitemizle ihtiyaç duyulan her noktada hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

52 ÜRÜNLE TÜM TÜRKİYE’YE HİZMET

Halk Ekmek, hijyenik ve yüksek kalite standartlarına uygun olarak ürettiği 52 çeşit ürünle İstanbulluların sofralarına ulaşıyor. Ayrıca, 2022 yılında faaliyete geçen e-ticaret sitesi sayesinde İstanbul dışındaki illere de hizmet vermeye başladı. Glütensiz kurabiye ve ekmekten organik tam buğday ekmeğine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan site üzerinden en çok sipariş veren iller arasında İstanbul, Ankara ve Sakarya öne çıkıyor.

stanbul-halk-ekmekte-yeni-donem-2.jpg

EDİRNE’DEN KARS’A ULAŞIM

İstanbul Halk Ekmek, ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşlar için uygun fiyatlı ekmek sunmanın yanı sıra, tüm Türkiye’ye hizmet vererek erişim ağını genişletiyor. Online sipariş sistemiyle, İstanbulluların yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşlar da kaliteli ve sağlıklı ekmeğe kolayca ulaşabiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi