Garanti Bankası Duyurdu: Tek Kuruş Faiz Ödemeden Kredi İmkanı

Garanti Bankası Duyurdu: Tek Kuruş Faiz Ödemeden Kredi İmkanı
Yüksek enflasyon ve ekonomik krizin pençesine giren vatandaşa iyi haber Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA'dan geldi. Banka sıfır faizli kredi kampanyasını hayata geçirdi.

Türkiye'nin uzun bir süredir yaşadığı ekonomik kriz, A'dan Z'ye bütün ürün ve hizmetlerin zamlanmasına neden olurken, başta emekli maaşıyla geçinmeye çalışan emekliler olmak üzere düşük maaşla çalışmak zorunda kalan herkesi kara kara düşündürüyor.

garanti-bbva.jpg

Vatandaşları bu süreçte bir süreliğine rahatlatacak haber ise Garanti BBVA'dan geldi. Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında, mobil uygulamadan ilk kez müşterisi olan herkese 20 bin TL 6 ay vadeli ve faizsiz ihtiyaç kredi imkanı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların, Garanti BBVA’nın mobil uygulaması üzerinden müşteri olması yeterli olacaktır.

25970-1696956549.jpg

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Kampanyadan yararlanmak için, Garanti BBVA’nın mobil uygulamasını telefonunuza indirip, uygulamaya giriş yaptıktan sonra, kimlik bilgilerini girerek uygulamadaki ‘Müşteri Ol’ seçeneğini seçmeniz ve daha sonra uygulamada yer alan adımları tek tek takip etmeniz gerekiyor.

Gerekli işlemleri başarılı bir şekilde tamamlayarak, Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra, faizsiz 20 bin TL kredi ile acil nakit ihtiyacınızı kolaylıkla giderebilirsiniz.