Adliyelerde Banka Dolandırıcılığı İle İlgili Milyonlarca Dosya Yığıldı!

Adliyelerde Banka Dolandırıcılığı İle İlgili Milyonlarca Dosya Yığıldı!
Adliyelerde banka dolandırıcılığı dosyaları hızla birikiyor. Erol Taşdelen, TBMM öncülüğünde bir çalıştay talep etti. Bankalar, cep telefonu operatörleri ve ilgili bakanlıklar işbirliği yapmalı. Dolandırıcılıkla mücadele için uzmanlar devrede olmalı.

Finans Danışmanı ve Bankacı Bilirkişi Uzmanı Erol Taşdelen, adliyelerde yığılan banka dolandırıcılığı dosyalarına dikkat çekti. Twitter'dan yaptığı çağrıda, TBMM öncülüğünde geniş katılımlı bir çalıştay düzenlenmesini önerdi. Bankalar, cep telefonu operatörleri ve ilgili bakanlıkların işbirliği yapması gerektiğini vurguladı.

thumbs-b-c-5705f254868cfd9db7372ed7c3cb5ca8.jpg

DOLANDIRICILIK DOSYALARI YIĞILIYOR

Adliyelerde banka dolandırıcılığına ilişkin milyonlarca dosya birikmiş durumda. Erol Taşdelen, bu duruma dikkat çekerek acil bir çözüm gerektiğini belirtti. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yetkililere çağrıda bulundu.

ÇALIŞTAY TALEBİ

Taşdelen, TBMM öncülüğünde bir çalıştay düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Banka ve cep telefonu operatörleri temsilcilerinin, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Siber Suçlar Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla bir araya gelinmeli dedi.

whatsapp-image-2024-03-06-at-11-16-14-9.jpeg

UZMANLAR İŞBAŞINDA

Konunun uzmanlarıyla birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Taşdelen, dolandırıcılıkla mücadelede etkin önlemler alınması gerektiğini belirtti. Bu çalıştayda, tüm tarafların katılımıyla etkili çözümler üretilmesi gerektiğini ifade etti.

whatsapp-gorsel-2024-06-10-saat-14-48-42-40c844a6.jpg

Banka dolandırıcılığı mağdurları, bu çalıştayın bir an önce düzenlenmesini umuyor.