Kar altında piknik keyfi yaptılar

Kar altında piknik keyfi yaptılar
Tekirdağ’da kar yağışı saray ilçesini beyaza bürüdü. Laladere Piknik Alanı ziyaretçi akınına uğradı.

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde etkili olan kar yağışı, bölgedeki Laladere piknik alanını hafta sonu adeta bir kış cennetine dönüştürdü. Aileler, soğuk hava ve karla kaplı doğada piknik yaparken, çocuklar ise karın keyfini doyasıya çıkardı.

Saray ilçesine bağlı Güngörmez Mahallesi’ndeki Laladere piknik alanı, kar yağışının etkisiyle beyaza bürünerek görsel bir şölen sundu. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 10 santimi aştığı alan, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Hava sıcaklığının eksi 3 dereceye kadar düştüğü bölgede, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler piknik yaparak, kardan adam yapıp kar topu oynadı. Çocuklar, karın tadını çıkararak, kayarak ve oyunlar oynayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Piknik yaparken, karın keyfini çıkaran Kerim Yıldız, “Bu güzel kar yağışı, çocuklarımızın kardan adam yapma ve kar topu oynama isteklerini yerine getirmemize sebep oldu. Biz de çocuklarımızla birlikte karın keyfini çıkardık. Gerçekten harika bir gündü” diyerek, keyifli anılarını paylaştı.

Bir başka ziyaretçi Kuzey Küçük ise karla kaplı manzarayı görünce şaşkınlığını dile getirerek, “Böyle bir manzara beklemiyorduk, ancak çok şanslıyız ki geldik. Karla kaplı doğa, bizi büyüledi. Çok güzel bir gün geçirdik” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)