Ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı

Antalya Serik’te ağaçta mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Tınaztepe Caddesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Caddeden geçmekte olan Ayşe Yılmaz, ağacın üzerinden bir kedi sesi duydu.

Sesin kaynağını araştıran Yılmaz, ağacın üzerinde mahsur kalmış bir kedi olduğunu fark etti. Yılmaz hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan Serik İtfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için harekete geçti. İtfaiye ekibi, ağaca merdiven uzatarak kediyi güvenli bir şekilde indirmeyi başardı.

KEDİNİN SERBEST KALMASININ ARDINDAN HIZLA UZAKLAŞMASI

Kediyi güvenle yere indiren itfaiye erleri, kurtardıkları hayvanı bir kadının ilgisinden kurtarmaya çalıştı. Bir başka kadın, kediyi sakinleştirmek amacıyla ona mama vermek istedi. Ancak kedinin serbest kalmasının ardından, kısa süre içinde hızla uzaklaştığı gözlendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)