Feci kaza! Önce çöp kamyonu sonra TIR çarptı: 76 metre sürüklendi

Eskişehir'de dönüş yapmak için yavaşlayan otomobile önce çöp kamyonu, ardından karşı yönden gelen TIR çarptı. TIR'ın önünde 76 metre sürüklenen araçtaki Zarife Ercan hayatını kaybetti, sürücü Atiye Şenkartal ise ağır yaralandı.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin

Eskişehir'in Yenikent Mahallesi Zümrüt Caddesi üzerinde öğle saatlerinde Atiye Şenkartal yönetimindeki otomobil, Koza Caddesi yönüne dönmek amacıyla yavaşladığı esnada, arkasından aynı istikamette ilerleyen Sadık Semih Uludağ idaresindeki belediyeye ait çöp kamyonu çarptı.

Feci kaza! Önce çöp kamyonu sonra TIR çarptı: 76 metre sürüklendi - Resim : 1

Çöp kamyonunun arkadan çarpmasının etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, savrularak karşı şeride geçti. Tam bu sırada karşı yönden gelmekte olan Osman Bahadır idaresindeki TIR, savrulan araca şiddetle çarptı. Çarpışmanın ardından duramayan TIR, otomobili önünde 76 metre boyunca sürükledikten sonra durabildi.

Feci kaza! Önce çöp kamyonu sonra TIR çarptı: 76 metre sürüklendi - Resim : 3

OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI

Korkunç kazanın ardından otomobilde bulunan iki kişi araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Atiye Şenkartal, ağır yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta yolcu olarak bulunan Zarife Ercan'ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Eskişehir Kaza Tır Ölüm Yaralı