Melissa Vargas yaptı yine şovunu: Filenin Sultanları Fransa'yı darmaduman etti
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, hazırlık maçında karşılaştığı Fransa'yı 3-1 mağlup etti. Melissa Vargas attığı sayılar ile şov yaptı.
Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımı, hazırlık maçında Fransa ile karşı karşıya geldi.
Türkiye Voleybol Federasyonunun açıklamasına göre Antalya'daki Gloria Sports Arena'da İstanbul'da düzenlenecek 2026 CEV Avrupa Şampiyonası öncesi kampını sürdüren ay-yıldızlı ekip, Fransa ile hazırlık maçında karşılaştı.
Türkiye, Elif Şahin, Hande Baladın, Zehra Güneş, Melissa Vargas, İlkin Aydın, Sinead-Jack Kısal, Eylül Akarçeşme Yatgın ile başladığı ve Berka Buse Özden ve Yaprak Erkek'in kenardan oyuna girdiği karşılaşmada rakibini 23-25, 25-15, 31-29 ve 27-25'lik setlerle 3-1 mağlup etti.
Filenin Sultanları’nda Melissa Vargas, maçta attığı 25 sayı ile yine şov yaptı.
Milli takım, yarın ve 8 Ağustos Cumartesi günü Fransa ile iki hazırlık maçı daha yapacak.
MAÇTAN DETAYLAR
TÜRKİYE-FRANSA: 3-1
SALON: Gloria Sports Arena
TÜRKİYE: Elif, Hande, Zehra, Vargas, İlkin, Sinead-Jack, Eylül (L) (Berka, Yaprak)
FRANSA: Selosse, Ratahiry, Elouga, Ndiaye, Bah, Sylves, Gelin (L) (Giardino, Mathi, Depie)
SETLER: 23-25, 25-15, 31-29, 27-25
SÜRE: 110 dakika