Serdal Adalı gemileri yaktı: 50 milyon euroyu masaya koydu
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı sonunda gemileri yaktı ve transfer için 50 milyon euroyu masaya koydu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sonunda sabrı taştı. Gemileri yaktı ve transfer için 50 milyon euroyu masaya koydu.
Siyah beyazlı kulüp uzun süredir transfer teklifi yaptığı Dusan Vlahovic'ten yanıt bekliyordu. Adalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Vlahovic için temasları sürdürdüklerini belirtmişti.

26 yaşındaki futbolcu sözleşmesi bitince İtalyan kulübü Juventus'tan ayrılmıştı ve Beşiktaş hemen devreye girmişti. Ancak kesin cevabını bir türlü vermedi.
ADALI 50 MİLYON EUROYU MASAYA KOYDU
Serdal Adalı, sonunda Dusan Vlahovic için 50 milyon euroyu masaya koydu.
İtalyan basınında çıkan habere göre Beşiktaş'ın Vlahovic'ye yaptığı son teklif belli oldu.
Siyah beyazlıların Sırp santrfora yıllık 10 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği, ayrıca 10 milyon euro da imza parası ödeyeceğini bildirdiği ileri sürüldü. Teklifte ayrıca bonusların da bulunduğu iddia edildi.
Vlahovic'in bu teklif karşısında olumlu dönüş yaptığı bildirildi.
Beşiktaş'tan savunmaya sürpriz transfer