İsrail'e Türkiye'den sonra bir darbe daha: Neye uğradığını şaşırdı
Yayınlanma:
İsrail 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Brezilya'ya 85 12 mağlup oldu. İsrail, Türkiye'den sonra en ağır ikinci yenilgisini aldı.
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası dördüncü maçında İsrail ile Brezilya karşı karşıya geldi.
BREZİLYA İSRAİL’E FARK ATTI
Brezilya’nın Sao Paulo kentinde oynanan mücadelede ev sahibi ekip rakibini 85-12 mağlup etmeyi başardı.
Brezilya’dan Joao Nascimento kaydettiği 23 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. İsrail en skorer ismi ise 4 sayı ile Ilay Yarhi oldu.

TÜRKİYE’DEN SONRA EN AĞIR İKİNCİ MAĞLUBİYETİ
Turnuvadaki 4 maçından da mağlup ayrılan İsrail, Türkiye’ye karşı kaybettiği 111-27’lik maçtan sonra en ağır yenilgisini aldı.
SON MAÇI AVUSTRALYA KARŞISINDA
Turnuvaya grup aşamasında veda etmesi kesinleşen İsrail son maçında Avustralya ile kozlarını paylaşacak.