Ülkü Ocakları Başkanı: "Bugün Şam, yarın Kudüs!"

Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kağıthane'de Ülkü Ocakları'nın verdiği iftar davetinde "Bugün Şam'dayız, Allah izin verirse yarın Kudüs'te olacağız" ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları dün İstanbul Kağıthane ilçesinde iftar daveti verdi. Davette Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Konuşmasında Ülkü Ocakları'nın dünyayı yönetebilecek kapasitede gençlik yetiştirme gayretinde olduğunu ifade etti. Sosyal medyada ise 'Şam ve Kudüs' temalı konuşma gündem oldu.

yeni-proje.png

"Türk'ün dünyaya mührünü vurma zamanı geldi" ifadelerini kullanan Yıldırım, Suriye'de yönetimin değişmesinin ardından medyaya yansıyan Halep Kalesi'ndeki Türk bayrağını işaret etti ve "Bugün Şam'dayız, Allah izin verirse yarın Kudüs'te olacağız" ifadelerini kullandı. Ahmet Yiğit Yıldırım'ın kullandığı ifadeler şu şekilde oldu:

Biz Ülkü Ocaklarında İla-yı Kelimetullah, Nizam-ı Alem davamızı bir meşale gibi taşıyacak, dünyayı yönetebilecek bir kapasitede gençlik yetiştirebilmek için mücadele ediyoruz.

Ve bu dönemlerde bu yetiştirmiş olduğumuz gençliğe ne kadar çok ihtiyaç duyduğumuzu da görebiliyoruz. Hedefimiz inançlı, şuurlu, ahlaklı ve vatansever bir gençlik yetiştirerek, Türk milletinin ebediyete kadar güçlü ve hür yaşayabilmesini sağlamaktır. Türk'ün dünyaya mührünü vurma zamanı geldi. İşte Halep Kalesi'ne asılan Türk bayrağı bunun en somut göstergesi oldu. Bugün Şam'dayız, Allah izin verirse yarın Kudüs'te olacağız.

ekran-goruntusu-2025-03-17-152437.png

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi