Kabine Soylu’yu ziyaret için sıraya girdi

Kabine Soylu’yu ziyaret için sıraya girdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sabah saatlerinde Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na tek başına giderek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmek istemesi sonrası Soylu'yu bakanlık makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaretinde çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaşarak, "Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'yu ziyaret edenler arasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de yer aldı.

Bakan Nebati, ziyaretle ilgili Twitter'dan, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim" paylaşımında bulundu.

'Gözlerine baktın mı Nebati?'

Sosyal medya platformu Twitter'dan Bakan Nebati'nin tweetini alıntılayan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, "Gözlerine baktın mı Nebati?" dedi.

Bekir Bozdağ'dan Soylu'ya ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağ Beyefendi'ye; Bakanlığımıza ziyareti ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Millete hizmet yolunda yol arkadaşlığı için şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

fsfta53xsaicwj8.jpg

Bakan Kurum'dan Bakan Soylu'ya destek ziyareti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Vatanımızın huzuru için terör ve ihanet odaklarıyla mücadele eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ettik." ifadesini kullandı.

Bakan Kurum, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

" Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimizi yasa boğan her afette gece gündüz birlikte çalıştığımız, her acıda milletimize birlikte omuz verdiğimiz, vatanımızın huzuru için terör ve ihanet odaklarıyla mücadele eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ettik."

Ne olmuştu?

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, dün kendisi hakkında, 'hayvandan aşağıdır', 'soros çocuğu' ve 'operasyon çocuğu' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yüzleşmek için bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'nın önüne tek başına gideceğini duyurmuştu.

Özdağ, bugün sabah saat 10.40’ta TBMM’nin Dikmen Kapısına gelmişti. Özdağ, buradan İçişleri Bakanlığı’nın protokol kapısına yürümek istemiş ancak polis, Özdağ'a engel olmuştu.

Özdağ, bunun üzerine açıklama yapmış ve şunları söylemişti:

"Bugün Süleyman Soylu’ya meydan okuyarak, ‘İçişleri Bakanlığı önüne geleceğimi’ söyledim ve Soylu’ya çağrıda bulundum. Soylu, korkma. Sen Karadeniz oğlusun, uşağısın Of’luyum diyorsun. Ben Ofluların cesur olduğunu bilirim. Ama sen Oflu değil, kofluymuşsun. Sen korktun kardeşim. Ya ben tek başıma yürüyorum. Ümit Özdağ’dan bu kadar mı korkuyorsun?

Bana karşı yapmış olduğun girişimlerin yıllardan beri farkında değil miyim? Teröristleri izletmen gereken adamları, benim peşime takmadın mı? Birçok insanın peşine taktığın gibi... Yemek yediğim restoranlardan visa kartı ödemelerimi toplatmadın mı?

Süleyman senden korkan senin gibi olsun. Sen kriminal bir adamsın bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın kardeşim bunun sen de farkındasın sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Hadi er mi yaman bey mi yaman. Bundan sonra seninle Süleyman, bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin, milletin önünde ya da bu kavga sonuna kadar devam eder.

Ama provakasyonları hiç deneme her provokasyon girişimini ağzından içeri tıkarım senin. Süleyman Soylu’nun bir korkak olduğunu bütün Türkiye gördü, bütün dünya gördü. Ümit Özdağ’ın karşısına çıkamadı"