Selvi açıkladı: İmamoğlu, Erdoğan'ı ziyaret ettiği için pişman mı?

Selvi açıkladı: İmamoğlu, Erdoğan'ı ziyaret ettiği için pişman mı?
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na Kasımpaşa ziyaretinde eşlik etti. Selvi, İmamoğlu'na Erdoğan'ı ziyaret ettiği için pişman olup olmadığını sordu.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na Kasımpaşa ziyaretinde eşlik etti. Selvi, İmamoğlu'na Erdoğan'ı ziyaret ettiği için pişman olup olmadığını sordu. İmamoğlu, "“Asla pişman değilim. Pişmanlık duyacaksa kendileri duysun, ben duymam. Tam aksine, iyi ki yapmışım” yanıtını verdi. Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eleştirilerini hatırlattım. “Keşke olmasa” karşılığını verdi. Ardından, “Çünkü bir hukukumuz var, biz kendilerine bir ziyarette bulunduk ki bence bu değerli bir hukuk. Örneğin dünkü söyleminde ‘Yalan konuşuyor’ gibi bir ifade vardı, hoş bir ifade değil. Ben hayatım boyunca hiç yalan konuşmadım” diye ekledi. Bunun üzerine Erdoğan’ı ziyaret etmekten dolayı pişman olup olmadığını sordum. “Asla pişman değilim. Pişmanlık duyacaksa kendileri duysun, ben duymam. Tam aksine, iyi ki yapmışım” yanıtını verdi.

AİLESİNE HANGİ SÖZÜ VERDİ?

Ekrem İmamoğlu polemikten kaçındığını söylüyor ama Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın eleştirileri artmaya başladı. Bunlara cevap vermeyecek mi? “İstanbul’u ilgilendiren bir konuda yanlış bir eleştiri varsa cevap veririm ama asla kişiselleştirmem. Asla sert bir dilim olmayacak” diyor. Neden diye üsteleyince, “Çünkü kötü bir söz söylemeyeceğim diye en başta çocuklarıma ve eşime söz verdim. Anneme, babama söz verdim” diye açıklama gereği duyuyor."

Etiketler :