Şahan'dan Erbakan'a nispet: Aşı oldu, böyle oldu

Şahan'dan Erbakan'a nispet: Aşı oldu, böyle oldu
Koronavirüs aşılarının insan genetiğini değiştirdiğini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iddiasını ispatlayabileceğini öne sürdü. Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyada aşı karşıtlarını tiye alan paylaşım yaptı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'daki parti çalışmaları esnasında "Aşı olmayı düşünmüyorum. 3 kulaklı 5 gözlü yaratık doğmasına yol açabilir" sözleri nedeniyle eleştirilmişti. Erbakan, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında 'aşı' açıklamalarına yönelik eleştirilere yanıt verdi ve aşıyla ilgili iddialarının 'belgeleriyle kanıtlı olduğunu' söyledi.

Bu sırada, ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise aşı karşıtlarıyla dalga geçtiği paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Gökbakar yaptığı paylaşımında 'Bu sabah baş ağrısı, ışığa-sese aşırı duyarlılık ve ishal şikayetleriyle uyandım. Bakın ne haldeyim!! Sorumlusu kim bunun??? Tabiki, Küresel Güçler' dedi. Gökbakar'ın paylaşımı

Şahan Gökbakar, ikinci paylaşımında ise 'Spike' adını verdiği 'beden arkadaşını' hayranlarına tanıttı. Gökbakar, 'Spike'ın önce anten olduğunu ve 5G çekebileceği için sevindiğini dile getirirken "Bu süreç bana 'ben' değil 'biz' demeyi öğretti" diyerek şakasını sürdürdü.