Fatih Erbakan'ın aşı kehanetleri... Yarı maymun... Doğal anten... 3 kulaklı 5 gözlü...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘potansiyel cumhurbaşkanı adayı olduğunu’ açıkladığı toplantıda aşıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Erbakan, aşı olmayacağını belirterek, aşı olanların karşılaşacağı "sorunları" anlattı. Erbakan'ın tasfirleri "korkunç" bir gelecek çizdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin çalışmaları için geldiği Konya'da, Akşehir ve Ilgın ilçelerini ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

Erbakan, ‘potansiyel cumhurbaşkanı adaylığını’ açıkladığı toplantı da aşıyla ilgili görüşlerini belirtti. Erbakan, koronavirüs aşısı olmadığını belirterek, aşı olanların "Doğal anten" haline geldiğini öne sürdü.

Erbakan, aşıyla ilgili görüşlerini şöyle anlattı:

“Aşıların içinde grafen oksitin olduğunun ispatı söz konusu. Grafen oksit dediğiniz en büyük zehir. Grafen oksit zaten kendi başına öldürücü bir maddedir. Çoklu organ yetmezliğine yol açıcı bir yönü vardır. Aynı zamanda dünyanın en etkili iletgenidir. Bunu vücudunda bulunduran insanlar, doğrudan bir doğal anten haline geliyor. Alıcı ve verici haline geliyor. Bir diğer konu ise mRNA. mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. O insanların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir”

“Sorumluluktan kaçmayız”

Erbakan, kendisinin seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı yönündeki soruya şu yanıtı verdi:

"Potansiyel cumhurbaşkanı adayım. Makam için, mevki için şahsi beklentiler için yola çıkmadığımızdan hep söylediğimiz Milli Görüş'ün projeleri, teklif ettiğimiz adımlar bir başka cumhurbaşkanı tarafından atılacaksa da yok illa biz olmamız lazım diye bir iddiamız da olmaz. Bunu görmezsek sorumluluktan da kaçmayız."

Fatih Erbakan, daha önce Cumhur ve Millet İttifak dışında "üçüncü bir ittifak" oluşturulması yönünde yaptığı çağrıyı "bir fikir jimnastiği" olarak niteleyerek bu konuda partiler arasında henüz resmi bir temas yürütmediklerini ancak bazı gayriresmi görüşmelerde bulunduklarını belirtti.

Erbakan partisinin ülke genelinde 81 il, 900 ilçede teşkilatlanmasını tamamlayarak seçime hazır hale geldiğini söyledi.

Kaynak:DHA