Köftelerinde domuz eti çıkan Köfteci, Yusuf mu?

Köftelerinde domuz eti çıkan Köfteci, Yusuf mu?
Tarım Bakanlığı'nın hileli gıda listesinde en dikkat çekici konu, domuz eti karışan et ürünleri. Ünlü bir köfte zincirinin köftelerinde domuz etine rastlandı. O zincirin Köfteci Yusuf olduğu iddia edildi.

Türkiye'nin ünlü köfte zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen bir iddiayla sarsıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2 Ekim'de açıkladığı taklit ve tağşiş ürünler listesini yayınladı. Ancak iddialara göre bu listede ünlü bir restoran zincirinin adı mahkeme kararıyla yer almamıştı. Peki bu restoran zinciri Köfteci Yusuf mu?

Ünlü köftecinin Köfteci Yusuf olduğu iddia edildi.

Gazete Pencere muhabiri Leyla Aydoğan, ünlü zincirin avukatına ulaştı.

Tarım yazarı Saadettin İnan'ın gündeme getirdiği çarpıcı iddiaya göre, iktidara yakınlığıyla bilinen ünlü bir firmanın ürünlerinde domuz eti bulundu. Ancak firma, mahkeme kararıyla yürütmeyi durdurarak, ürünlerinin yer aldığı listeyi yayınlanmaktan çıkarttı.

Avukat Ali Uslu, Gazete Pencere’ye yaptığı açıklamada konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti.

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ KİMDİR?

Haberler sonrası Köfteci Yusuf'un işletmecisinin kim olduğu merak konusu oldu. 1996 yılında İznik’te kurulan Köfteci Yusuf A.Ş.'nin işletme sahibi Yusuf Akkaş'tır.

KÖFTECİ YUSUF NERELİ?

Köfteci Yusuf bir Bursa markası olup, Bursa!nın İznik ilçesinde kurulmuştur.

Köfteci Yusuf, Bursa'nın yanı sıra İstanbul ve birçok ilde de restoranlara sahiptir.

Kaynak:Gazete Pencere