Kılıçdaroğlu'ndan polislere: Özlük haklarınızın iyileştirildiği güzel günler çok yakın

Kılıçdaroğlu'ndan polislere: Özlük haklarınızın iyileştirildiği güzel günler çok yakın
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Polis Haftası'nı ve Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda polislere "Liyakate göre atamaların gerçekleştiği, özlük haklarınızın iyileştirildiği güzel günler çok yakındır" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

'Güzel günler çok yakın'

Paylaşımında liyakat vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için canları pahasına çalışan polislerimizin, Polis Haftası'nı ve Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Emniyet Teşkilatımızın değerli mensupları; çalışma koşullarınızın düzeltildiği, liyakate göre atamaların gerçekleştiği, özlük haklarınızın iyileştirildiği, huzur ve mutluluk içinde görevinizi icra edeceğiniz ve ailenize de zaman ayıracağınız güzel günler çok yakındır!" ifadelerine yer verdi.