İstanbul'a Bomba Kar Sürprizi!

İstanbul'a Bomba Kar Sürprizi!
7 Mart'ta İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Bu sürpriz gelişme, şehri beyaza büründürebilir ve kış severleri mutlu edebilir. Ancak, sürücülerin karlı havalarda dikkatli olması ve kış lastiklerini takması önemlidir.

İstanbul'a kar yağışı beklenmiyordu, ancak meteorolojik kaynaklardan gelen son bilgilere göre 7 Mart'ta bomba bir kar yağışı şehri etkisi altına alabilir. Bu sürpriz gelişme, kar severleri heyecanlandırırken, kış lastiklerini takmayan sürücüleri de tedirgin etti.

Kar Yağışı Tarihi:

Meteoroloji uzmanı Ali Bakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 850 hpa -10° izoterminin İstanbul sınırlarına yaklaştığını ve bu durumun 7 Mart akşamı Avrupa yakasında ve Batı Karadeniz'de kar yağışına neden olabileceğini belirtti.

Sürpriz Gelişme:

İstanbul'un bu kış kar yağışı olmadan geçeceği düşünülüyordu. Bu nedenle, Ali Bakır'ın paylaşımı birçok kişiyi şaşırttı. Uzun zamandır kar yağışı bekleyen İstanbullular, bu haberi sevinçle karşıladı. Kar severler, 7 Mart'ta şehri beyaza bürünecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Sürücülere Uyarı:

Kar yağışı beklenen tarih yaklaştıkça, sürücülere kış lastiklerini takmaları ve karlı havalarda dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapılıyor.

Etiketler :