Haliç'teki Asfalt Çalışması Bugün İstanbul'u Kilitledi

Haliç'teki Asfalt Çalışması Bugün İstanbul'u Kilitledi
Haliç Köprüsü'nde asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle araç trafiğinde yoğunluk oluştu.

İstanbul'da D-100 Karayolu Haliç Köprüsü'nde asfalt yenileme çalışmalarına başladı. Dün akşam saat 23.00'te başlatılan çalışmalar kapsamında, metrobüs yolunun da bulunduğu orta köprü Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapatıldı.

76256-1.jpg

TRAFİK YOĞUNLUĞU BAHÇELİEVLER'E KADAR ULAŞTI

Çalışmalar nedeniyle sürücüler, D-100 Karayolu'na yerleştirilen trafik işaret levhaları ve ışıklı dubalarla Haliç Köprüsü yan yola yönlendirildi. Bu düzenleme, işine gitmek isteyen İstanbullulara zor anlar yaşattı. Haliç Köprüsü'nde başlayan trafik yoğunluğu, sabah saatlerinde Bahçelievler'e kadar uzandı. Trafik yoğunluğu havadan görüntülendi ve bölgede yaşanan sıkışıklık gözler önüne serildi.

76256.jpg

ÇALIŞMALAR 8 TEMMUZ'DA TAMAMLANACAK

Haliç Köprüsü'ndeki asfalt yenileme çalışmasının 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor. Yetkililer, sürücülerin alternatif güzergahları kullanarak trafikte oluşabilecek yoğunluğu azaltmalarını öneriyor.

a51eddc1-0199-497f-b4c7-50a4b432d58c.jpg

İSTANBUL'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik yoğunluğu anlık olarak kamuoyu ile paylaşılıyor. Saat 14.41 itibariyle İstanbul'da trafik yoğunluğu şu an yüzde 56 seviyesinde gözlemleniyor.

Kaynak:DHA