Erman Toroğlu’ndan Yandaş Kanalda ‘Atatürk’ Çıkışı
Yayınlanma:
Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu'nun Galatasaray - Gaziantepspor maçının devre arasında, yandaş kanal A Spor'un canlı yayınında Atatürk ve İsmet İnönü'yle ilgili yaptığı açıklamalar gündem oldu.
Erman Toroğlu’nun, hükümete yakınlığı ile bilinen kanalda “Mustafa Kemal Atatürk” ve ''İsmet İnönü'' vurgusu yapması dikkat çekti.
''ÖNCE GEÇMİŞİMİZE SAYGI DUYALIM''
Erman Toroğlu, yaptığı açıklamada Atatürk ve İnönü’nün eleştirilmesine de sert çıkarak, “Anamız ağlamış Çanakkale’de milyonlarca insan ölmüş, bilmem ne olmuş biz ayakta kalmışız. Ama hâlâ Atatürk’e konuşanlar var. Hâlâ İsmet İnönü’ye konuşanlar var. Ayıptır ya. Önce geçmişimize saygı duyalım.
''BİR YERE VARAMAZSIN ABİ''
Bu adamlar olmazsa biz burada olmazdık, bugün buralarda mücadele etmezdik. Yani bir şeye baktığımız zaman arkadaşlar geçmişimize de saygı duyalım. Eğer geleceğe gideceksek; ona salla, buna salla, geçmişini inkar et bir yere varamazsın abi” şeklinde konuştu.