Erdoğan, provokasyona sahip çıktı, Özgür Özel'i hedef aldı

Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada yaşamını yitiren Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik provokasyona AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan sahip çıktı. Erdoğan, Özel’i kastederek “Gitmiş Manisa’ya… Ne o? Güya gövde gösterisi yapacak” dedi.

Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada yaşamını yitiren Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesi, dün Manisa'da toprağa verildi.

Enis Budak için ailesinin yaşadığı Yunusemre ilçesinde tören düzenlendi.

Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valisi Enver Ünlü ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Törene katılan Özgür Özel, camiye girerken bir grup tarafından yuhalandı. Cenazeye katılan bazı kişilerin yuhaladığı Özgür Özel, korumalar ve güvenlik eşliğinde caminin bahçesine girdi.

Özel, burada da "Özgür dışarı" sloganlarıyla karşılaştı. Cenaze namazı sırasında da gerginlik devam etti.

ERDOĞAN PROVOKASYONA SAHİP ÇIKTI

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan ikinci pistin açılışında konuşan Erdoğan, bu provokasyona sahip çıktı ve "İşte bir tanesi Manisa'da gitmiş oraya güya gövde gösterisi yapacak. Ne oldu? Artık bu millet kimin kim olduğunu çok iyi biliyor. Herkese yol geçen hanı demiyor. Sabırla inşallah 31 Mart'a hazırlanacağız. 31 Mart'a öyle hazırlanmalıyız ki, bunların kapımıza uğramaya ne yüzleri ne gözleri olmaması lazım. Sizlerden bunu bekliyorum" dedi.

Etiketler :